Arrangementen

Arrangementen en overnachtingen.
 
Maak er op 19, 20 en 21 januari 2018 een sportief weekend van met op vrijdag (alleen voor vrouwen) de Doubdle Ladies Night Fun Run, op zaterdag de Eurode Trail Run en op zondag de 54ste Abdijcross/Nationale Crosscircuit met diverse jeugdlopen, een recreanten crossloop of de wedstrijdloop.  
    
1. Lang weekend
Aankomst vrijdag met twee overnachtingen inclusief ontbijt op zaterdag en zondag en deelname aan pasta party op zaterdagavond. Deelname aan Doubdle Ladies Night Fun Run op vrijdagavond, Eurode Trail Run op zaterdag en de crossloop op zondag.
Kosten 1 persoon op basis tweepersoonskamer, 2x ontbijt, deelname pasta party, gratis inschrijving Doubdle Ladies Night Fun Run, Eurode Trail Run en crossloop recreanten of met licentie een loop Abdijcross. Kamer met douche en toilet € 150 of € 125 voor kamer met wastafel. Extra toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.
2. Kort weekend
Aankomst zaterdag met overnachting inclusief ontbijt op zondag en deelname aan pasta party op zaterdagavond. Gratis deelname aan Eurode Trail Run op zaterdag en crossloop op zondag.
Kosten 1 persoon op basis tweepersoonskamer, 1x ontbijt, deelname pasta party, gratis inschrijving Eurode Trail Run en crossloop recreanten of met licentie een loop Abdijcross. Kamer met douche en toilet € 90 of € 75 voor kamer met wastafel. Extra toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.
3. Overnachting op zaterdag met pasta party.
Aankomst zaterdag met een overnachting inclusief ontbijt op zondag, deelname aan pasta party op zaterdagavond.
Kosten 1 persoon op basis tweepersoonskamer, 1x ontbijt, deelname pasta party. Kamer met douche en toilet € 70 of € 50 voor kamer met wastafel. Extra toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.
4. Overnachting op zaterdag
Aankomst zaterdag met een overnachting inclusief ontbijt op zondag. Kosten 1 persoon op basis tweepersoonskamer, 1x ontbijt. Kamer met douche en toilet € 50 of € 35 voor kamer met wastafel. Extra toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.
5. Eurode Trail Run zaterdag met rondleiding Abdij Rolduc en pasta party.
Kosten per persoon inclusief inschrijfgeld korte trail € 40 en lange trail € 50. Geen overnachting.
 
De reservering gaat op datum van binnenkomst. Door de verwachte drukte zal Congrescentrum Rolduc niet alle gasten kunnen herbergen. 
Bij aanmelding dient u een aanbetaling te doen van € 25 terwijl het resterende bedrag op 11 januari 2018 op de bankrekening dient te staan van AV Achilles-Top Kerkrade:
banknummer: IBAN NL23RABO 0168408325 (BIC:RABONL2U)
Bij annulering na 14 januari 2018 wordt € 25 administratiekosten in rekening gebracht. 

Voor andere wensen of mogelijkheden kunt u contact opnemen met Wim Sangen, telefoon 043-8518687 of per e-mail: mawi6465@home.nl of abdijcrosskerkrade@gmail.com..