Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven
Routebeschrijving naar het
Abdijcomplex Rolduc:
Heyendallaan 82
6464 EP  KERKRADE
 
 
Routebeschrijving per auto:
Vanaf Eindhoven
Volg de A2 richting Maastricht/Heerlen en ga vanaf knooppunt Kerensheide richting Heerlen/Aken (A76).
Vanaf knooppunt Ten Esschen richting Kerkrade (A76 en vanaf knooppunt Bocholtz de N281). Neem afslag Kerkrade en volg “Kerkrade”.
Volg de bruine bordjes “Rolduc”.

 
Vanaf Aken
Na de grensovergang Aken/Heerlen (A4/A76) op het knooppunt Bocholtz richting Kerkrade (N281). Neem afslag Kerkrade en volg “Kerkrade”. Volg de bruine bordjes “Rolduc”.

Parkeren:
In tegenstelling tot voorgaande jaren is er op de zaterdag geen mogelijkheid tot parkeren op de Roderlandbaan! Parkeren kan in de omliggende wijken, bij sporthal Rolduc, of op de parkeerplaats van het Eurode Business Center.
Op de zondag is de Roderlandbaan wel beschikbaar om te parkeren.

Openbaar vervoer per trein:
Bij aankomst op NS-station in Kerkrade-Centrum, de volgende looproute nemen: bij verlaten parkeerplaats via Kosterbeemden en Giessenstraat naar de Kapellaan, linksaf richting Markt, markt oversteken en dan de Niersprinkstraat nemen, vervolgens tweede straat rechts (Koninginnestraat) en dan tweede straat links (Rolduckerstraat). De Rolduckerstraat helemaal uitlopen, steeds rechtdoor. Deze straat eindigt op Rolduc. Looptijd: 20 minuten

Openbaar vervoer per bus:
Eindhalte Oranjeplein Kerkrade-Centrum. Vervolgens te voet de Rolduckerstraat nemen en helemaal uitlopen, steeds rechtdoor. Deze straat eindigt op Rolduc. Looptijd: 10 minuten.

N.B. voor gebruikers van navigatiesystemen:
Niet alle navigatiesystemen geven de route naar de Heyendallaan goed weer. Omdat de Heyendallaan in het verlengde van de Rolduckerstraat ligt (in oostelijke richting), is het het veiligst om als eindbestemming Rolduckerstraat in plaats van Heyendallaan in te programmeren. Volgt u in geen geval de route via de Kloosterlindenweg, want dit is een onbegaanbaar bosweggetje.