Trail Run

Zaterdag 20 januari 2018

Eurode Trail Run

Wedstrijdprogramma:

12:30 uur Sluiting inschrijving/aanmelding
13.00 uur Start Eurode Trail Run mannen/vrouwen 10,5 km
13.00 uur Start Eurode Trail Run mannen/vrouwen 21 km
13.45 uur Geschatte binnenkomst eerste loper 10,5 km
14.45 uur Geschatte binnenkomst eerste loper 21 km

Inschrijfgeld bij voorinschrijving:

Korte trail € 14,00.
Lange trail € 18,00.

Elke deelnemer aan een van deze Eurode Trail Runs ontvangt een kop snert en een herinnering bij de finish. Kop snert bij inlevering startnummer. Daarnaast is bij de prijs inbegrepen: startnummer met Racetimer-tijdregistratiechip (Total Timing BV), u ontvangt een persoonlijk racemagazine via e-mail, verzorgingspost bij de splitsing van de lange/korte trail en bij de finish, douches, parkeerplaats, verzekering, veilige oversteekplaatsen, mogelijkheid om finish-video te downloaden via Racetimer (Total Timing BV) èn gratis download van alle actiefoto‘s die tijdens de trailrun gemaakt worden door professionele fotografen!

Prijzen:

Prijzen in natura zijn er voor de eerste drie mannen en drie vrouwen bij de korte trail en de eerste vijf mannen en vijf vrouwen op de lange trail.

Maximaal aantal deelnemers 1000. Tijdstip van inschrijving geldt.

Inschrijven:

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 november 2017 uitsluitend via www.inschrijven.nl.

Inschrijving ter plaatse is beperkt mogelijk indien nog startbewijzen vrij zijn (zie website voor nadere informatie). Bij na-inschrijving geldt € 2,50 extra kosten.
Bij inschrijven via www.inschrijven.nl wordt het inschrijfgeld automatisch geïnd.

Klik [ HIER ] voor de officiële Eurode Trail Run 2018 Flyer.

Pastaparty in combinatie met bezichtiging Abdij Rolduc:

In samenwerking met Abdij Rolduc wordt daarnaast de mogelijkheid geboden om na afloop van de trail deel te nemen aan een bezichtiging (mét gids) van de prachtige Abdij Rolduc en aansluitend te genieten van een overheerlijke pasta-party. Start van de bezichtiging is om 16:00 uur; aanvang pasta- party om 18:00 uur. De totale kosten bedragen € 18,50 per persoon.